Izuzetno nam je zadovoljstvo da Vam prestavimo program sklopivih igračaka od visokokvalitetnog kartona kompanije Tektorado.
U ponudi je više modela igračaka, koji podmiruju potrebe i želje svakog  detata, s obzirom na njegove afinitete.
Ove igračke razvijaju maštu i sjajan su izbor za podsticanje kreativnosti kod dece.
Deca aktivno učestvuju u sklapanju i dekorisanju igračke, koja će biti savršenai unikatna, baš kao što je i Vaš mališan. Svaka od ovih igračaka ima i edukativni karakter, pa se o svakoj od ovih tema može danima razgovarati sa detetom (selo, svemir, bajke, istorija, zanimanja i profesije…)
Na decu vrlo stimulativno deluje čitav proces sklapanja i dekorisanja igračke, jer deca od najranijeg doba vole da stvaraju, a sam proces dizajniranja igračke, po njihovoj ideji i zamisli, a koja će biti biti “njihovih ruku delo”, oduševiće
svakog mališana. Budite ponosni na Vašeg malog kreatora i podstičite ga da mašta, zamišlja situacije shodno uzrastu u kom se nalazi, da istražuje i uči.
Razvijajte kod deteta znatiželju i glad za znanjem, podstičite ga na razmišljanje i zaključivanje, jer ćete mu na taj način usaditi visoke standarde za budućnost.
Ipak, ono što je najvrednije, jeste kvalitetno vreme koje ćete provesti sa svojim detetom u procesu stvaranja, odnosno sklapanja i dekorisanja igračke, a sećanje i lepe uspomene će ostati još dugo pošto dete “preraste” igračku.
Želimo Vam nezaboravne avanture sa Vašim mališanom!
Vaš
Tektorado Balkan
Untitled design (32) (1)